Ruime, af te werken gezinswoning op uitstekende locatie te Sint-Michiels

Spoorwegstraat 162, 8200 Brugge Sint-Michiels

286 m²
5
2
117 m²
20 m²
€ 359.000

Ref. 6253845

Beschrijving


Gelegen in de rustige en centraal gelegen Spoorwegstraat in Sint-Michiels, biedt deze ruime woning van 286 m² alles wat u zoekt: veel potentieel, comfort en uitstekende bereikbaarheid. Op wandelafstand van het station van Brugge en vlakbij belangrijke invalswegen, bent u binnen enkele minuten in de stad of op de snelweg. Scholen, winkels en parken bevinden zich op korte afstand, wat deze locatie perfect maakt voor gezinnen.

Het gelijkvloers verwelkomt u met een ruime inkomhal die toegang biedt tot een praktische bureauruimte en de inpandige garage, maar ook naar de lichtrijke eetkamer van 40 m² en de gezellige woonkamer van 32 m². Aansluitend vindt u een grote keuken met directe toegang tot een handige wasplaats en berging—ideaal voor extra opslagruimte.

Op de eerste verdieping treft u drie royale slaapkamers en een badkamer aan, terwijl de tweede verdieping, bereikbaar via een vaste trap, nog twee extra slaapkamers biedt. Deze kamers zijn perfect in te richten als master bedroom, gastenkamers of speelruimte voor de kinderen.

Met een perceel van 338 m² en talloze afwerkingsmogelijkheden is deze woning dé kans om uw droomhuis te creëren in een gezinsvriendelijke omgeving. De grote ruimtes en praktische indeling bieden de perfecte basis voor een uniek, persoonlijk thuis.

Benieuwd naar deze prachtige woning in Sint-Michiels? Maak dan snel een afspraak en ontdek de vele mogelijkheden die deze woning te bieden heeft.

Ideaal gelegen nabij het station

Ruime indeling met veel potentieel

5 grote slaapkamers

Zonnige zuid-westelijk georiënteerde tuin

Inpandige garage

Kenmerken

5 slaapkamer(s)

2 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Tuin

Parkeren

Terras

Riolering

Gas

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
338 m²
Bewoonbare opp.
286 m²
Bouwjaar
1918
Renovatiejaar
2013
Slaapkamer 1
15.3 m²
Slaapkamer 2
12.85 m²
Slaapkamer 3
12.81 m²
Slaapkamer 4
22.55 m²
Slaapkamer 5
15.5 m²
Terras 1
20 m²
Woonkamer
31.5 m²
Eetkamer
39.3 m²
Keuken
22.32 m²
Bureau
14.58 m²
Tuin
117 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
205 kWh/m²
EPC referentie
20240919-0003377591-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
G-score
A
P-score
A

Download documenten

Vul het formulier in en download alle plannen & prijzen van dit project.

exterieur foto

Exterieur

De woning heeft een grote tuin met een zuidwestelijke oriëntatie, ideaal voor zonnige dagen en prachtige zonsondergangen. Dit is een perfecte speelplek voor kinderen, terwijl ouders kunnen ontspannen in de rustige omgeving. Een ideale tuin, perfect om samen te genieten!

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Het interieur is sfeervol en praktisch, met een ruime eetkamer van 40 m² en een gezellige woonkamer van 32 m², perfect voor gezinsleven en ontspanning. Boven vindt u drie grote slaapkamers en een badkamer, met nog eens twee extra slaapkamers op de tweede verdieping voor diverse gebruiksmogelijkheden.

energie foto

Energie

De woning heeft een energiezuinig EPC-label C, dankzij een condenserende gasketel, een recent vernieuwd plat dak met uitstekende isolatie en hoogrendementsbeglazing.

energie foto

Ligging

De woning is rustig gelegen in de Spoorwegstraat in Sint-Michiels, met uitstekende bereikbaarheid dankzij de nabijheid van het station van Brugge en belangrijke snelwegen. Scholen, winkels en parken liggen op korte afstand, wat deze locatie perfect maakt voor gezinnen.

" Ontdek uw droomhuis met ruimte en een zonnige tuin!"

— Vastgoedmakelaar Bénédicte

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting